Zes nieuwe oranje strikken uitgereikt

Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft aan zes nieuwe initiatieven een Oranje Strik uitgerekt. De strik is een officiële erkenning voor een feestelijke activiteiten die overal in het land wordt voorbereid. Google Nederland krijgt er één, omdat het webmedium ervoor zorgt dat iedere Nederlander Koninginnedag via internet kan meebeleven.

Verder krijgt het Nationaal Saluut van het ministerie van defensie een strik: sinds deze week kunnen militairen saluerend een afbeelding van zichzelf maken en tot 29 april opsturen naar nationaalsaluut.nl.  De Vorstelijke Versjes Wedstrijd van de Jeugdbieb krijgt een sdrik,  Ook het Urker Manenkoor Hallelujah en de actie Schaakgedichten voor de nieuwe koning krijgen de erkenning. Stichting Collectie Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) krijgt de zesde nieuwe strik voor het leveren ban het droomboek.

Lees ook:Dans de tango voor Máxima
Lees ook:Staatsieportret Beatrix kan meteen worden vervangen
Lees ook:BN’ers verdringen elkaar om koningslied
Lees ook:Winnaars Kroonappels bekend
Lees ook:Willem-Alexander kiest bijzondere herauten bij inhuldiging

Eén reactie op “Zes nieuwe oranje strikken uitgereikt

  1. rbz recherche

    Natuurlijk is het een heel gedoe, en kost het een hoop geld. Uiteraard moeten we voor ogen houden dat dit toch echt noodzakelijk blijkt. Het open karakter van onze nieuwe koning is een aanwinst voor ons land.

    Hoogachtend, RBZ.

    http://www.rbz-recherche.nl

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.